Tankstation van Langen

Carwash van Langen

Tankstation van Langen

ROLLOVER CARWASH

In de rollover carwash bij tankstation van Langen in Schoorl wordt de auto door middel van één druk op de knop met uiterste zorg gewassen en gedroogd. Plaats de auto in de wasstraat en kies één van onze vier verschillende wasprogramma’s:

Platinum & Goud

WASABONNEMENT

Selfservice

WASBOX

Tankstation van Langen heeft een goed uitgeruste selfservice wasplaats. De wasplaats is niet alleen geschikt voor elk model personenauto, maar ook voor bestelbus, camper, caravan (tot 3,5 meter hoogte en 7 meter lengte), motor en fiets.

Schoorl beschikt over het mooiste en breedste duingebied van Nederland en heeft daarin ook een uitgebreid mountainbike parcour van 15 kilometer lang en 5 kilometer breed. Dus mocht je na een intensieve rit door de duinen je mountainbike af willen spuiten? Ook daarvoor kan je terecht in onze afspuitplaats.

Producten

SELF SERVICE WASBOX

Kiest u uit één van onze 6 producten om uw auto, caravan, camper, motor of fiets schoon te maken? Ons advies is uw voertuig eerst af te spuiten met de hogedrukspuit en deze vervolgens te wassen met de schuimborstel. Dit zorgt ervoor dat het vuil van uw voertuig makkelijk loslaat. Spuit uw voertuig vervolgens af met onze glansdroger/osmose water om deze vlekvrij op te laten drogen.

Ook wanneer u gebruik wilt maken van onze rollover carwash is het advies om eerst het ergste vuil te verwijderen door uw voertuig voor te wassen in onze selfservice wasplaats met de hogedrukreiniger, om vervolgens onze sterke rollover carwash het verdere werk te laten doen.

De afspuitplaats/wasbox werkt op:
– € 0,50
– € 1,-
– € 2,-

Velgen reinigen

Schuimborstelen

Voorwassen

Koude was

Afspoelen

Glansdroger

Tankstation van Langen

STOFZUIGEN

Buiten onze selfservice wasplaats en rollover wasstraat, ook stofzuigen behoort bij tankstation van Langen tot de mogelijkheden. Door de sterke zuigkracht van onze stofzuiger krijgt u uw bekleding en/of matten in een mum van tijd schoon.

Voor het makkelijk en grondig reinigen van uw dashboard en ramen bieden wij u tegen een kleine betaling onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Ook voor ruitenwisservloeistof, cockpitspray, harsverwijderaar, luchtverfrissers en andere accessoires kunt u bij ons terecht in de shop.

Dit alles op een locatie in Schoorl met ruime parkeergelegenheid.

Contactformulier

Tankstation van Langen

Damweg 1
1871 BM Schoorl

072-5092091
06-30333415

tankstation@van-langen.nl